domingo, 8 de agosto de 2010

Deschideti ochii

Te trezeşti în mijlocul nopţii doresc să plânge şi amintiţi-vă ochii aceia caută atât de tandru şi ştiu că această căldură nu va veni înapoi. senzaţie de singur şi neajutorat, dar acolo sunt oameni în jurul pentru că ceva lipseşte... oricine lipseşte. Doresc cu disperare această îmbrăţişare care vindecă, alină şi ne face să uităm tot ceea ce sa întâmplat, tot ce era. deschide ochii la întuneric dureroase şi ştiu că, chiar dacă totul era luminat, nu găsiţi nimic.


Vrei...




Doresc cu toata puterea ta ceva ce vine sterge memoria, sau să vă ajute, nu să cred, sau că vă veţi întoarce zâmbet, chiar şi pentru un moment. Ceva sau pe cineva să vină să lucreze pentru dumneavoastră şi pentru a închide (sau cel puţin pe bandă magnetică) răni încerca cu disperare, dar nu putem ignora sau a ascunde.

Şi pare. Asa cum va mutati printre mulţimile de oameni sarind si afisari tine, dar nu poţi să simţi ceea ce vedeti ca unul dintre mulţime... dar este diferit. Pentru el esti rau. Te simti caldura ei, bucurie. Din anumite motive nu-l înţelegeţi, puteţi simţi mai intens. Am îmbrăţişat şi să recunoască imediat sentimentul: este reconfortant îmbrăţişare, cald, de vindecare. Uitaţi ploaie, frig, probleme, durere şi sunt fericit pentru o perioada de timp.

Dupa ce vine acasa cu un corp rece, dar cu un zâmbet. Din moment ce au uitat cât de bine se simte zambet sincer... este frumos.

Zilele trec, petrece noaptea. Totul este calm până la... până când?

Azi m-am trezit doresc să plâng.

Totul a fost în zadar.

No hay comentarios: